Toyota tilbyder elbilen bZ4X med 0 procent i rente

Pressemeddelelse fra Toyota Danmark 1. oktober 2024

En af Danmarks ti mest populære elbiler i år, Toyota bZ4X, bliver nu endnu mere attraktiv. Toyota tilbyder nemlig finansiering med 0 procent i rente de næste to måneder til udgangen af november på bZ4X. Elbilen fås fra 329.990 kr. inkl. tre års service- og reparationsaftale og batterigaranti på op til 10 år eller 1 mio. km, og med 20 procent i udbetaling sidder man fra blot 2.842 kr. pr. måned.

Over 1.500 danskere har i år kunnet glæde sig over deres nye ejerskab af Toyotas elbil, bZ4X. Dermed placerer bZ4X sig blandt de ti mest populære elbiler i 2024 her ved indgangen til sidste kvartal. Toyota gør nu den fuldt elektriske SUV endnu mere attraktiv og tilbyder de kommende to måneder finansiering af bZ4X med 0 procent i rente.

 Den attraktive rente frem til udgangen af november betyder, at elbilen, der kan fås fra 329.990 kr. for udstyrsudgaven Elegant, vil koste blot 2.842 kr. pr. måned i ydelse med 20 procent i udbetaling. Her får man endda også både tre års service- og reparationsaftale og batterigaranti på op til 10 år eller 1 mio. km uden meromkostning. Benytter man sig af den særlige rente på 0 procent, vil man kunne få leveret sin bil fra januar.

Elegant-udgaven byder i øvrigt på en omfattende liste af standardudstyr som bl.a. 18" alufælge, varme i forsæder og læderrattet, 2-zonet klimaanlæg, 8" multimedie touch skærm, indbygget cloud navigation og over-the-air opdateringer, trådløs Apple Carplay og Android Auto, bakkamera, LED-lygter, adaptiv fartpilot med køfunktion og en avanceret sikkerhedspakke.

Tilbagekøbsgaranti efter fem år
Toyota fastholder samtidig med den attraktive rente på 0 procent sit koncept om tilbagekøbsgaranti efter fem år på minimum indfrielsesbeløbet på billånet. Det betyder, at man efter fem år altså altid ville kunne sælge sin elbil til Toyota for minimum det, man skylder i sit billån på det givne tidspunkt.

"Bilmarkedet er noget omskifteligt, men med vores tilbagekøbsgaranti efter fem år forsøger vi at give Toyota-bilejere en ekstra økonomisk tryghed i ejerskabet. Det er derfor et særdeles interessant alternativ til privatleasing," siger pressechef Anders Tystrup hos Toyota Danmark.

Netop privatleasing har Toyota dog også et nyt attraktivt tilbud på til bZ4X. For udstyrsudgaven Elegant vil ydelsen være på 3.899 kr. pr. måned over fire år med 15.000 km om året og en førstegangsydelse på 29.999 kr. Det koster 400 kr. mere om måneden for udstyrsudgaven Prestige, der dog også forkæler sin ejer yderligere med bl.a. matrix-forlygter, 12,3" multimedieskærm, trådløs smartphoneoplader, 360 graders panoramavisning og Blind Spot Monitor for blot at nævne lidt af det omfattende udstyr.

Alle nuværende udstyrsudgaver af bZ4X er i forhold til de første udgaver udstyret med flere tekniske forbedringer, der hver især er særdeles nyttige på danske breddegrader i frost og minusgrader. Et batterivarmesystem bidrager således til hurtigere lynopladning ved lave temperaturer - og i særlig grad, når udetermometret viser minusgrader, og frosten trænger sig på. Samtidig hjælper en ny vand-til-vand varmepumpe samt en varmejusteringsventil til varmekredsen med at øge batteritemperaturen.

I de højeste udstyrede udgaver sikrer en avanceret og energieffektiv strålevarmer under ratstammen og på instrumentpanelet en hurtigere opvarmning af førerens og forsædepassagerens ben og fødder, så klimaanlægget ikke behøver at arbejde ligeså meget. Derved optimeres energiforbruget og rækkevidden.

 Det er muligt at vælge et avanceret firehjulstræk til hver eneste af de forskellige udstyrsudgaver, hvor man udover firehjulstrækket også får flere hestekræfter med - 218 hestekræfter mod de 204 i den forhjulstrukne udgave - som følge af, at der både sidder elmotorer på både forreste og bageste hjulaksel.